Noutăți

Cercei la modă în 2020: ce cercei sunt în tendințe acum

Astăzi este dificil să ne imaginăm o fată sau o femeie care nu poartă cercei – și de ce să nu le purtăm? Am plecat de mult din Evul Mediu și trăim într-o lume în care bijuteriile pot fi oferite de toată lumea fără excepție. Ei bine, să ne întoarcem la ziua de azi și să aflăm ce tipuri de cercei sunt la modă în 2020?

Tendințele modei pentru cercei în 2020: recomandări generale pentru fiecare sezon

În 2020, cerceii sunt în tendință nu numai din metale prețioase, ci și din bijuteriile obișnuite. Bijuteriile uriașe sunt la modă, ceea ce atrage atenția prin designul său modern. Atunci când alegeți accesorii, respectați regula care este relevantă pentru acest an: bijuteriile selectate trebuie să fie în armonie cu schema de culori a hainelor sau să iasă în evidență, atrăgând atenția maximă.

În sezonul de iarnă, designerii recomandă să acorde o atenție pietrelor semiprețioase – turcoaz, perle artificiale, chihlimbar, malachit și apatit. Cerceii cu astfel de inserții arată de obicei grele, dar astăzi ocupă poziții de conducere în arenele de modă. De ce le-au acordat atenție? Răspunsul este destul de simplu: totul este despre accesibilitate – acestea sunt bijuterii pe care le poate permite o femeie cu aproape orice venit.

Cumpărați cercei lungi cu lanțuri pentru primăvară. Arată superb la doamnele cu gât lung de lebădă. Cel mai bine este să porți un astfel de ornament sub o coafură înaltă sau o coadă de cal ascunsă, astfel încât accentul să cadă pe cercei. În ceea ce privește stilul vestimentar, un costum sau o fundă casual este la modă.

Pentru vară, ar trebui să cumperi cercei cu pietre mari de culoare. Acestea vă vor sublinia perfect stilul și vor fi o completare excelentă pentru o rochie, de exemplu, cu un imprimeu floral.

Toamna, ar trebui să fii atent la cerceii cu perle. În ciuda faptului că până de curând doamnele s-au răcit la bijuterii cu perle, moda pentru ele revine din nou. Acordați atenție cât de elegante și feminine sunt cerceii mici cu inserții de perle. O astfel de bijuterie poate fi purtată în siguranță nu numai acasă, ci și la serviciu.