Noutăți

Tendințele inelului de logodnă 2020

Verighetele sunt foarte importante pentru viitorii proaspăt căsătoriți, așa că aleg bijuteriile de nuntă în mod responsabil. Puțini oameni cumpără primele inele pe care le întâlnesc – miri și mirese studiază sortimentul de magazine, se familiarizează cu colecțiile de bijuterii, urmează tendințele modei. De asemenea, urmărim dezvoltarea modei de bijuterii și astăzi vă vom spune care verighete vor fi în tendință în 2020.

Aur alb, aur roșu

Și, de asemenea, aur galben, platină și argint! Pentru fabricarea verighetelor se folosesc astăzi orice metale nobile, fiecare fiind frumos în felul său. Inelele de logodnă din aur sunt la cea mai mare cerere, dar experții observă o creștere constantă a popularității inelelor de argint – cu un strat de rodiu sau aurire. Uite, iată clasicele acestui sezon: un inel elegant din aur alb, un diamant înconjurat de aur roșu, un set de argint cu diamante. Adevăratul hit sunt verighetele, care sunt realizate din mai multe metale. Și dacă mai devreme combinau în principal aur alb și roșu, atunci astăzi nu există restricții. Bijuterii combină aurul alb și galben, realizează inele intercalate cu metale roz și lămâie, completează aurul cu argint sau platină. O bijuterie combină de obicei 2-3 metale, în 2020 tendința este inelele „cu dungi” – acestea sunt: ​​o logodnă cu două dungi, o logodnă cu trei dungi. Incrustarea inelelor combinate cu pietre prețioase le face adevărate capodopere – astfel de bijuterii vor rămâne cu siguranță pe creasta valului modei timp de mai multe sezoane.

Inele largi

Inelele de logodnă largi sunt un succes din 2020. Pot ocupa aproape întreaga falangă a unui deget sau pur și simplu să fie mai lat decât un inel obișnuit – totul depinde de preferințele personale ale noilor căsătoriți. În ceea ce privește designul, sunt relevante jantele netede cu 1-3 diamante, modelele cu model sculptat și incrustările prețioase. Iată câteva exemple: un inel de logodnă tăiat cu diamant, un inel din aur roșu, diamante setate în aur roșu.